Aansprakelijkheid verklaring.

Behandeling

Energetische behandeling is niet bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. Energetische behandeling is een gereedschap of middel, niet het enige middel. Energetische behandeling sluit geen enkel ander middel uit. Indien je wilt minderen/stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen jou en de betreffende beoefenaar van deze andere discipline.

De Energetische behandeling therapievorm neemt geen impliciete of expliciete bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies of medicatie.

De therapievorm Energetische behandeling heeft niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te doorkruisen.
Hoewel Energetische behandeling fantastische resultaten kan opleveren is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt.

Jij blijft ten allen tijde persoonlijk verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor wat je met Energetische behandeling doet en de verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op de behandelaar of de mensen die het gepatenteerd hebben of uitgevonden.

Informatie website

De op deze website getoonde informatie wordt door HappyCoach met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. HappyCoach aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie op deze website. Het is de gebruiker van deze site toegestaan de inhoud van de site te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van HappyCoach.