HappyCoach voor herstel van je zelfgenezend vermogen

HappyCoach voor een happy leven

Coach, personal coach, team coach, mental coach, relatie coach, levens coach, ….. coach. Verschillende benamingen voor specifieke probleem gebieden en daarop gerichte coaching. Ze dekken voor mij de lading niet. Mijn coaching omvat al deze aparte gebieden tegelijk. Ik ga uit van jou als uniek compleet persoon. Dat jij op allerlei gebieden problemen ondervind pakken we aan door jou zelf daar weerbaar voor te maken. Ik coach jou, zodat jijzelf al deze problemen blijvend op kan lossen.

Happy door opruimen van je lichaam

Happy staat voor ‘Goed Ruimte’. In Sankriet (oud indische taal) zeg je Sukham.
Mijn happycoaching is gericht op het opruimen en schonen van je lichaam. Dit geeft ruimte in je lijf, in je emoties en in je hoofd. Ruimte die nodig is voor creativiteit, oplossingen, beweging en stromen. Overzicht door de ruimte, zelf weer kunnen bepalen wat er gebeurt. Transformatie naar een gezonder en gelukkiger leven. Happy staat voor mij dus voor een opgeruimd lichaam. Daar voel je je goed in. Jouw thuis, daar ben je Happy. Vandaar mijn praktijk: HappyCoach.

Versterken en versterken van je zelfgenezend vermogen

De behandeling bestaat uit het versnellen en versterken van het zelfgenezend vermogen. Tijdens de sessie(s) zullen alle lichamelijke en geestelijke problemen aangepakt worden. Doordat je weer leert luisteren naar je lichaam zal je zelfgenezend vermogen meer in staat zijn om je lichaam probleemvrij te houden.

Happy gezichten foto

De foto ‘de lachende gezichten’ is gemaakt van een tekening die ik gemaakt heb tijdens een vuurloop evenement in 2007 van Ursula Aerts. Haar woorden indertijd: ‘Als je over vuur kan lopen, dan kan je alles. Hoe ziet jouw toekomst eruit als je alles zou kunnen.’ Voor mij is dat een toekomst met allemaal blije mensen om me heen. Die heb ik dus getekend en al die tijd bewaard.
Na een aantal mensen te hebben mogen behandelen zie ik allemaal blije gezichten om me heen en is de link snel gelegd. Deze tekening staat voor mijn nieuwe onderneming. Smile. Happy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *