Versterken zelfgenezend / zelfhelend / zelfherstellend vermogen

Je hebt vast wel eens snee in je vinger gehad of bijvoorbeeld een kapot gevallen knie. Indien dit je overkomt gaat je lichaam meteen aan het werk om de wond te helen. Het bloeden wordt gestelpt, binnengekomen vuil en bacteriën worden opgeruimd, een korst wordt gevormd en daaronder wordt een nieuw velletje aangemaakt. Dit vermogen van je lijf noemen we het zelfhelend / zelfgenezend / zelfherstellend vermogen, hierna zelfgenezend vermogen genoemd..

Het zelfgenezend vermogen

Bij de geboorte heeft iedereen dit zelfgenezende vermogen meegekregen om het eigen lichaam te kunnen herstellen. Vooral in de nachtelijke uren, als het lichaam in rust is, wordt dit zelfgenezend vermogen aangewend om allerlei letsel in ons lichaam te herstellen. Genoeg nachtrust is daarom essentieel om je lichaam in goede staat te houden en om alle schade te kunnen herstellen.
Buiten dit zelfgenezend vermogen geeft je lichaam via emoties en gevoelens signalen af om aan te geven dat er een beschadiging optreedt. Voorbeelden hiervan zijn, je krijgt honger, wordt moe, hebt (hoofd)pijn, wordt ziek, etc. Je lichaam vraagt dan om een actie zoals eten, rusten, stoppen waar je mee bezig bent, reactie, etc. Deze actie is nodig voor je lichaam om te kunnen helen en geen verdere beschadiging op te laten treden.

Afname van het zelfgenezend vermogen

Helaas zijn we een deel van dit zelfgenezend vermogen en luisteren naar ons lichaam in de loop van ons leven kwijt geraakt. Oorzaken hiervan liggen grotendeels in de maatschappij waarin wij leven. De maatschappij vraagt om snelheid, doorgaan, je niet aanstellen, jezelf wegcijferen, etc. Sterker nog, je krijgt medicijnen, brengt tape aan, allemaal zaken die de symptomen wegnemen, waardoor je je lichaamssignalen niet meer opmerkt. Je neemt geen actie en je lichaam krijgt niet meer de kans te herstellen. Alle energie die je hebt, wordt ingezet voor de maatschappij en niet voor jezelf. Je bent geconditioneerd. Erger nog, door niet meer naar je lichaam, je emoties, te luisteren loopt je lijf beschadigingen op. Je bent getraumatiseerd.

Versterken en versnellen zelfgenezend vermogen

Tijdens mijn behandelingen versterken en versnellen we het zelfgenezend vermogen van je lichaam en leren je om weer naar je lichaam te luisteren. Heel simpel maar o zo doeltreffend. Je lichaam gaat weer herstellen en allerlei, ook langer aanhoudende problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Door weer naar je lichaam te luisteren voorkom je ook verdere beschadigingen. We pakken de oorzaak aan en doen niet aan symptoom bestrijding.

Energetisch werk

Ik ben een energie werker. Je lichaam is energie en energie hoort te stromen, in beweging te zijn. Problemen in je lichaam kenmerken zich doordat de energie niet meer stroomt. Er treedt een blokkade op. Met mijn energie, meestal via mijn handen, zorg ik ervoor dat jouw lichaam zelf de energie blokkades op gaat ruimen, de energie weer laat stromen.

Een goede technische/wetenschappelijke uitleg over zelfgenezend vermogen kun je lezen in het werk van Dr. S. Bosman, biologe: Zelfherstel door Schumann-resonantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *