Eigen onderneming HappyCoach een feit… Yehhh feest !!!

Vandaag op het stadhuis geweest om mijn nieuw gestarte onderneming ‘HappyCoach‘ in te schrijven. Super goed geholpen door Mariska Soldaat. Ik val in de groep ‘Overig Paramedische praktijken’, weer een mooi leermomentje. Ook meteen mijn BTW nummer aangevraagd, dat is natuurlijk minder, dat gaat alleen maar geld kosten. Maar het bedrijf staat en ik kan nu echt aan het werk. Een succesverhaal ligt in het verschiet.

Successen moet je vieren

Geleerd in het bedrijfsleven. Successen moet je vieren. Mijn eigen onderneming ‘HappyCoach’ is een feit. Mijn vrouw had de borrel en versnaperingen al klaar staan toen ik thuis kwam. De schat. En volgens Mariska van de KvK kan ik die kosten gewoon opvoeren. Dat begint goed. Whaaahhh. Die borrel smaakte heel erg goed.

KvK inschrijving TIP

Een handige tip: schrijf je in als Particulier. Dit ivm met startersaftrek van 3 jaar, die kun je in laten gaan als je onderneming goed gaat lopen; 1225 uren en €10.000,- omzet, dan heb je er meer baat bij. Voor nu bij de aangifte gewoon ‘overige inkomsten’ opgeven. Voor de rest ben je gewoon een onderneming. Dank je wel Mariska.

Mijn Onderneming HappyCoach Gestart

Mijn broer(tje) Xander is ondernemer. Een hele goede. Ik ben meer een manager. Maar nu ben ik ook ondernemer. Wat ik al van hem geleerd heb: Gewoon DOEN. Bijvoorbeeld deze blog en het delen van mijn feestje. Vanavond maar de folders doorkijken die je meekrijgt, onder andere een KvK en belasting seminar. Heb er zin in. Geen tijd om te eten… Whaaaah, 24 uur per dag werken. Maar wel voor mezelf. Mijn droom verwezenlijken.

2 gedachten over “Eigen onderneming HappyCoach een feit… Yehhh feest !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *