Foto HappyCoach Rolf WagenaarMijn Maatschappelijke Ontwikkeling heeft genoeg aandacht gehad, het wordt nu tijd voor mijn Persoonlijke Ontwikkeling. Ik ben Rolf, HappyCoach, ik heb mijn roeping gevonden en ga die volgen. Mensen helpen zichzelf te helen en om weer ten volle van het leven te kunnen genieten. Thuiskomen in een opgeruimd lijf en hoofd. In je kracht staan en te Zijn. Ik Happy, jij Happy, iedereen Happy.

 

Mijn levenspad

Een lange weg, maar zeker de moeite waard. In 2007 liep het volledig uit de hand. Mijn leven ontspoorde. Mijn opvoeding, de maatschappij, mijn persoonlijke ontwikkeling, ergens klopte er iets niet. Ik zat slecht in mijn vel. Mijn hoofd en lijf botsen met elkaar.

Ik had alles bereikt wat er te bereiken viel, ik was gezond, had een goede baan, ben getrouwd, het bekende huisje/boompje/beestje gebeuren. En toch, dit kan het niet zijn, ik ben niet Happy. Ik kan niet ten volle genieten en vrij zijn. Een rotgevoel, depressieve gedachten, ze maken dat ik op zelfonderzoek wil en een nieuw levensdoel mag vinden.

Via zelfonderzoek heb ik de conditioneringen uit mijn hoofd op kunnen ruimen en met behulp van therapeuten heb ik de trauma’s uit mijn lijf op kunnen ruimen. En daarmee kom je weer helemaal in je kracht te staan. Dat is thuiskomen zeg, wat een heerlijk gevoel. Een transformatie van geleefd worden, naar zelf je leven bepalen. Ik leef nu bewust en gebruik gedachten en emoties waarvoor ze bedoeld zijn. Ik heb mijn leven weer op de rails.

Energetisch werk

Ik heb de workshop Energetisch therapeut gevolgd. WOW hoe simpel kan het zijn. Ik ben al jaren bewuster aan het worden, mijzelf aan het helen en hier ligt gewoon de oplossing. Met je handen het lichaam aansporen om zichzelf te genezen. Je staat erbij en ziet het gewoon gebeuren. Geen moeilijke dingen, geen studie, geen gedachtenkronkels, geen pilletjes en geen operaties. Gewoon activering, versnellen en versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Je lichaam en geest worden geschoond en er ontstaat weer ruimte. Ik heb mijn PASSIE gevonden. Dus direct na de workshop me ingeschreven en gestart met de opleiding en zie hier, mijn eigen onderneming ‘HappyCoach’ gestart.

HappyCoach

Door dit hele proces zelf doorlopen te hebben, ben ik er ervaringsdeskundige geworden. Ik weet wat het is om te ontsporen en hoe je je leven weer op de rails kunt krijgen. Waar de oorzaken van menselijke problemen liggen en hoe je die weg kunt nemen. Mijn bezieling openbaart zich, het is mijn roeping om andere mensen hiermee te gaan helpen. De rode draad van mijn leven heeft me hier op voorbereid. Ik ben er klaar voor. Mensen helen en hun leven weer op de rails, ze kunnen weer Happy Zijn. Daarmee lever ik mijn bijdrage aan het leven zelf, daar waar deze mensen zich ook weer verbinden met elkaar, de aarde en al wat is.

Mijn visie

Mensen helen en verbinden met zichzelf, met elkaar en met de aarde. Leven in en vanuit liefde, licht en eenheid. Je eigen verantwoordelijkheid nemen in je persoonlijke ontwikkeling en in je eigen behoeften voorzien. Anderen helpen als daarom gevraagd wordt. Samen maken we die betere wereld. Ik Happy, jij Happy, iedereen Happy.