Persoonlijke Ontwikkeling met HappyCoach

Worden wie je bent, door persoonlijke ontwikkeling, alles rondom de ontwikkeling van het zelfbewustzijn, zelfkennis, de identiteit, het eigen talent en potentieel, het vergroten van de kwaliteit van het leven en het realiseren van dromen en aspiraties. 

De basis: worden wie je bent.

Je bent jezelf niet meer. Door te leven en te overleven op deze aarde ben je jezelf voor een deel kwijt geraakt. Conditionering en trauma’s zijn hier de grootste oorzaak van. Door deze aan te pakken kun je jezelf weer terug vinden. De blokkades, in je 4 basis energieën (bestaansrecht, zelfrespect, eigenwaarde en zelfliefde), zullen verdwijnen. Je komt weer in je kracht en zult je versneld persoonlijk ontwikkelen. Je gaat leven zoals het leven bedoeld is.

Zelfbewustzijn en Zelfkennis

Het begint met een stukje bewustzijn. Door een heftige gebeurtenis in je leven of zo rond je vijftigste, overgang of midlife crisis, of zomaar spontaan zal je afvragen waartoe het leven dient, waarom je op aarde bent. Je gaat op zoek naar antwoorden, antwoorden die binnen in jou te vinden zijn.  Door zelfonderzoek zal je zelfkennis op gaan doen en je zelfbewustzijn toenemen.

Zelfbewustzijn is zowel de beleving van wat er in iemands eigen geest en lichaam omgaat, als het besef van het eigen bestaan.

Zelfkennis is het vermogen om de eigen denkwijze, de mogelijkheden en de onmogelijkheden van de eigen geest en van het eigen lichaam te kunnen inschatten en daar rationele conclusies uit te trekken. Het wordt ook wel ‘intra-persoonlijke intelligentie’ genoemd. Anderzijds is het een feit dat volledige en betrouwbare zelfkennis slechts dankzij de omgang met anderen verkregen kan worden. Ieder persoon heeft in zijn persoonlijkheid facetten die hij alleen in contact met anderen – dus in sociale situaties – kan leren kennen. (bron Wikipedia)

Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke groei en ontwikkeling gaat over eigen verantwoordelijkheid nemen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven en over je eigen daden, voor je eigen kwaliteiten en talenten en voor al jouw karaktereigenschappen en persoonlijke eigenschappen, of ze nu goed of minder goed ontwikkeld zijn.

Persoonlijke groei begint met het accepteren zoals je bent, en het erkennen van je eigen kwaliteiten, niet die van een ander. Het is wat het is.

Iedereen is uniek. Dit betekent ook dat de ene persoon niet beter of slechter is dan een ander, hooguit anders. Vanuit deze visie heeft het dus ook geen zin om je te vergelijken met anderen of je anders voor te doen dan wie je eigenlijk bent. Je kunt alleen maar worden wie al bent.

Persoonlijke ontwikkeling is lef hebben

Ieder mens heeft de intrinsieke behoefte om zich te ontwikkelen en om in beweging te blijven. Dat betekent niet dat het vanzelf gaat. Je hebt namelijk favoriet gedrag ontwikkeld.
Dit gedrag levert je veel op, maar het kan je ook belemmeren om nieuwe stappen te zetten. Om te groeien moet je uit je comfortzone komen, nieuwe dingen leer je immers niet door langs de zijlijn te staan, maar door zelf in actie te komen. Persoonlijke ontwikkeling vraagt dan ook een flinke portie lef en een steuntje in de rug.

HappyCoach helpt je op weg

Mijn persoonlijke ontwikkeling is zo’n 10 jaar geleden in een stroomversnelling geraakt. Ik heb me verlost van blokkades en ik heb nu mijn eigen normen, waarden en leefregels. Mijn trauma’s zijn voor het belangrijkste deel opgelost. Ik weet waar ik het over heb, ben ervaringsdeskundige. Met behulp van mijn energetische behandelingen zijn jouw blokkades te verwijderen. Op een meestal vrij relaxte manier raak jij jouw conditioneringen en trauma’s kwijt. Je kan eindelijk je eigen leven gaan leiden en hierbij volkomen jezelf zijn en weer lekker in je vel zitten en Happy Zijn.

Neem je eigen verantwoordelijkheid en bel nu voor een gratis kennismakingssessie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *