Ervaringen van cliënten van HappyCoach.

 

Profiel pasfoto Rugklachten

Ik ben met rugklachten naar Rolf toegekomen om daar verbetering in te krijgen, want ik ga steeds krommer lopen en het lukt me niet meer dit goed te corrigeren. Ik noem het een dubbele S, maar het blijkt een Kyfose en een Lardose te zijn. Rolf zet mijn zelfgenezend vermogen in werking met zijn handen en daarna is het een overgave om het lichaam te volgen wat er nodig is om te resetten. Voor mij zijn het pittige sessies die veel van mij vragen qua schok- en trekbewegingen. Het bijzondere is dat het lichaam heel goed weet wat er nodig is en niet alleen mijn rug aanpakt. Om voor het eerst weer de hele rugleuning tegen mijn rug aan te voelen en weer rechtop te staan, is een enorme verbetering na de 2e sessie.
Er gebeurt veel meer in mij. Mijn grote teen die ooit gebroken was, is rechter gaan staan en mijn tenen dichterbij elkaar. De voetholing is met de helft verminderd, waardoor ik geen steunzolen meer draag, terwijl ik die al vanaf mijn 16e draag en ik ben inmiddels 59 jaar. Ik ben overgegaan op memory faam zolen. Ik ben ook veel lichter gaan lopen, terwijl ik altijd het gevoel had lood aan mijn enkels te hebben.
Mijn rechterschouder blijkt uit balans te zijn en is al veel rechter getrokken. Ik kan mijn beide schouderbladen weer naar elkaar krijgen. Twee jaar terug heb ik mijn elleboog gebroken en die is daarna in hoek blijven staan. Tot mijn verbazing kan ik die nu weer helemaal recht houden. Ik kon na de breuk mijn arm ook niet meer helemaal omhoog krijgen en zeker niet achter mijn hoofd. Dat is nu wel weer het geval en dit is geweldige verbetering!
Ik vind het heel fijn dat Rolf zo’n 3 dagen na de behandeling contact met me opneemt om even te vernemen hoe het gaat en te kijken wat er eventueel nog nodig is. Bij mij werken de behandelingen flink door, zodat ik regelmatig nog eigen sessies heb. Ik ben ook iemand die 100% voor iets gaat en dat maakt dat het ook intens is. Ik heb het ervoor over, want ik heb vooraf niet kunnen bedenken dat ik zulke lichamelijke verbeteringen zou krijgen. Ik ben Rolf zo dankbaar voor zijn begeleiding en is voor mij echt een aanrader. Ik heb nu 4 behandelingen gehad en ga nog even door voor nog meer verbeteringen.

Profiel pasfoto Highly recommended to try and feel how your body resonates

I visited HappyCoach out of curiosity together with quite some issues (recovery/ pain from surgery, long-term lower back pain…etc) with me.

The sessions not only gradually helped me with physical problems but Rolf also learnt me new perspective of daily life- think less and listen more to your body.

Rolf has been taking his time in seeing what he could help you with and would like you to have the best out of the sessions. The experience itself is an eye opener to me and I would definitely recommend anyone who got some sort of unsolvable pain/ complaints to try and explore how your body resonate to this!

Pijn in onderrug

Ik heb geen last meer van zere billen
Ook  in mijn schouder en rug is ook veel minder Heb nog wel wat last van mijn onderrug maar dat komt door het werk wat ik  doe
Zelf lukt het me om te mediteren
Alhoewel ik het wel eens vergeet.
In ieder geval voel ik me veel beter.
Groetjes van Lia

Facebook foto Ingrid Mommers-Aarsman Lichamelijke problemen opgelost

Ik heb behandelingen gehad bij Rolf en ik moest erg wennen. Dat ligt niet aan Rolf, want hij is een aimabele man. Ik voelde me wel op mijn gemak bij Rolf maar de behandeling is anders dan ik gewend was. Met die behandeling leert hij je wel om beter naar je lijf te luisteren en lost hij ook lichamelijke klachten op. Ik raad Rolf zeker aan als je (lichamelijke) problemen hebt. Daar weet hij wel raad mee.

Facebook foto Vera Stuurloos en uit mijn kracht.

Rolf is een integere man en een inspiratiebron. Hij stelt je gerust als geen ander en neemt echt de tijd voor je. Na de behandeling neemt hij contact met je op om te vragen hoe het met je gaat zo fijn. Ik wist even niet meer waar ik moest beginnen met mijzelf en was volledig uit mijn kracht. Nou ik kan jullie zeggen Rolf heeft mij weer terug geplaatst in mijn kracht en pluk daar nu volop de vruchten van. Aangezien mijn hooggevoeligheid merk dat ik veel minder snel uit balans ben en ook makkelijk terug veer. Ik ervaar het nu veel meer als mijn kracht dan als zwakte. Ik weet wat ik wil en hoe ik het ga doen stap voor stap. Rolf zijn gave is heel bijzonder. Ik ervaar het als toveren. Magic hands. Hij geneest zonder lijdensweg. Rolf je bent een prachtig mens en wil je via deze weg nogmaals bedanken. Je bent een topper!!! Dikke knuffel Vera

Facebook foto Judith Rug problemen

“Toevallig”kwam Rolf op mijn pad en hij vertelde over Energetische heling. Het resoneerde van binnen en ik voelde meteen dat ik bij hem moest zijn. Ik deed de sessies in eerste instantie omdat ik zo last had van mijn rug maar al snel kwam er naar boven, dat het meer was dan alleen het fysieke. Vele oude trauma’s zaten in mijn rug opgeslagen. Fantastisch om te ervaren dat d.m.v de sessies mijn zelfgenezend vermogen van mijn lichaam geactiveerd werd. Laag voor laag kwamen emoties, pijn en beelden omhoog wat opgeslagen zat in mijn rug en bekken gebied om getransformeerd te worden. Er viel een hele grote last van mijn rug af en mijn rug en bekken begonnen weer soepel te worden en de pijn ging weg. Voel me daarover heel dankbaar! Hoef niet meer de hele wereld op mijn rug te dragen. Bij Rolf ben je echt in goede handen. Ik voelde mij heel veilig bij hem waardoor mijn diepste stukken in het onderbewuste opgeslagen aan het licht konden komen om te helen. Hij is heel bekwaam, integer, professioneel, relaxed , invoelend en werkt vanuit zijn hart en ziel. Ik kan deze sessies iedereen aanbevelen! Judith

Profiel pasfoto Trekkende spier bovenbenen

Naar aanleiding van de sessies welke ik bij je hebt gehad wil ik laten weten dat ik deze als zeer plezierig en effectief heb ervaren. Bovendien zijn mijn klachten verdwenen dan wel verminderd. De klachten mbt de onrust in mijn benen is weg en de klachten mbt de oorsuizingen en het brandend maagzuur zijn verminderd. De behandelingen hebben mij ook veel ontspanning gegeven. Opvallend vind ik ook de rust en de aandacht waarmee je de behandelingen geeft.

Profiel pasfoto COP

Weer lekker in de je vel. Genieten van het leven. Ik noem het maar : ik ben gereset. Na mijn ziek zijn; COP: Cryptogene organiserende pneumonie in 2008, waarvoor ik behandeld ben met prednison bleef ik met een kou probleem zitten. Kou op mijn borst/longen die door trok naar mijn keel. Het voelde alsof er een touw om mijn keel zat, en steeds strakker werd aangetrokken. Op mijn borst/longen voelde het als golvende bewegingen die helemaal niet lekker voelden, eigenlijk pijn deden. Koude ruimtes, airco in de auto/winkels, maar ook in de zomer buiten zitten met wind was altijd met extra kleding. Tijdens de sessie bij Rolf zorgde hij er voor dat ik mij veilig voelde, ik kon mij zelf zijn. Ik kon mij zelf helemaal overgeven aan wat mijn lichaam wilde doen. Ik kon loslaten. Nu, na 3 behandelingen liep ik in het bos. De zon scheen op mijn gezicht. Het waaide. De bomen om mij heen begonnen steeds harder te bewegen; het orkest van de natuur om mij heen. Ik stond er midden in, genoot van de zon die mij verwarmde en van de wind. Ik werd heel lekker warm van binnen, een gevoel van blijheid en geluk. Ik besefte: ik ben blij en dankbaar. Rolf bedankt, jij bent een TOP- vent.

Facebook foto Mary Thuiskomen in mijzelf

Rolf vind je niet die moet je kado krijgen ❤️ ik heb de tip kado gekregen van een vriendin die enthousiast vertelde over haar ervaring. En inderdaad bij Rolf ben je in goede handen , liefdevol en met een eindeloos geduld geeft Rolf de sessies …..het heeft goed gedaan en de rust gebracht die mij heeft doen thuiskomen in mijn zelf 😊 Dank je Rolf 🙏

Facebook foto Claudia Bewegings beperking

Wauw wat is een sessie bij Rolf bijzonder. Mijn lijf deed van alles waarvan ik dacht: ‘Dat kan niet!’ Dus er is duidelijk meer ruimte in mijn spieren en lijf dan ik altijd dacht. De sessie heeft nog lang door gewerkt en ik heb er nog steeds veel profijt van. Vooral ook omdat ik, als het nodig voelt, ik weer in die energie kan stappen en zo mijn lijf een handje kan helpen als dat nodig voelt. Rolf zorgde tijdens de sessie er voor dat ik me veilig voelde zodat ik mezelf kon overgeven aan wat mijn lichaam wilde doen. Als snapte mijn hoofd daar soms helemaal niets van! Bijzonder om te ervaren en absoluut een aanrader.

Facebook foto Marja Boosheid en verdriet

In november 2016 Rolf gebeld en telefonisch bespraken we waar ik het meest mee zat. Mijn moeder was overleden. Ik worstelde met het feit dat zij niet de moeder was die ik had willen hebben en was daar erg boos en verdrietig over. Van het een kwam het ander. “Ik ben namelijk een complex geval zei ik”; “Interessant” zei Rolf. Bij verschillende behandelingen kwamen verschillende onderwerpen naar boven. -Overgangsklachten en een dikke buik. -DES dochter met het grote gemis van mijn 3 kiddies ivm 3 buitenbaarmoederlijke zwangerschappen, -CIDP (Chronische Inflammatoire Demeyliniserende Polyneuropathie is de chronische vorm van Guillain-Barre) -een linker kromme grote teen en een verlamde grote teen rechts als kadootje erbij. Het mooiste bij Rolf is dat je alles tegen hem kunt zeggen. Zo ook dat Tante Betje mij kwam helpen (onze aanloopkat die we hebben moeten laten inslapen). Nu na 9 behandelingen ben ik van mijn opvliegers af en sta ik beter op mijn voeten en rechtop. Ik voel mij ge-reset. Na de behandelingen ben ik wisselend moe of ik blaak van de energie. Ik wist niet dat mij lijf in zulke bochten kon gaan staan! Omdat ik er ‘nog niet ben’ en voel dat Rolf mij op de goede weg helpt ben ik zelf ook bezig om dingen te doen die bij de de behandelingen ontdekt worden en aandacht nodig hebben. Mijn psoas spieren stonden namelijk te strak. Met een bal en een kettlebelt zorg ik er zelf voor dat deze spier zich weer ontspant. Hoe heb ik via youtube gevonden. Toen ik dit aan Rolf liet zien was hij meteen enthousiast. Wanneer hij een onderwerp geleerd heeft wil hij dit graag uittesten. Mijn zelfherstellend vermogen is weer aangezet en samen met mijn geest en al mijn gevoelens heb ik het idee om weer op de goede weg te zijn.

Profiel pasfoto Boosheid

Terwijl ik sta, raken twee wijsvingers van Rolf me licht achter de oren. M’n lichaam reageert er op: hier een pijntje, daar een spanning, een beweging zus, een kronkeling zo. M’n lichaam praattegen me en herstelt zich alsof het een autonoom wezen is. Naar m’n boosheid kijk ik geïnteresseerd als naar een passant, maar het blijkt dat ik ook daarmee kan praten. ‘Wat wil je me zeggen?’Als ik me erin verdiep, hoor ik van alles en kan ik de boosheid van deze situatie in een volgende sessie pas écht loslaten. Hij lijkt te doven, zoals vuurwerk doet dat niet gaat branden. Dat geldt ook voor de pijn aan de zenuw in mijn linker been en voor de pijn in mijn rechter grote teen. Telkens voel ik me één of twee dagen na een behandeling heel moe. Teken dat er veel gebeurt in het lichaam. Bijzonder om van alles te kunnen opruimen! Rolf staat vierkant achter z’n werk en achter het herstellend vermogen van het lichaam. Dat wérkt.

Facebook foto Jacqueline Emoties onder controle

Mijn ervaring met de regenesis behandelingen via Rolf zijn dat ik door geduld en tijd aan mijn lichaam te geven mij het leert mijn lichaam beter te voelen en hoe het inhoudelijk werkt qua emotie- beleving goed of niet fijn, omdat dit niet weer vast te laten draaien of uit balans te laten gaan , maar ze te laten groeien en te accepteren, alsook beter ermee om te gaan. Tijdens de sessie heb ik ook oude emoties mogen loslaten, waardoor ik op een andere manier in het leven sta en ik voel me Happy, vanuit mijn lichaam. Een heel speciale ervaring, vooral het voelen van de zelfgenezende werking.

Facebook foto Koos Onderhoudsbeurt

Bewust wording van je eigen lijf en hoe die verbonden is met je onderbewustzijn en wat die in samenwerking kunnen..geweldig fascinerend..iedere cel een totale onderhoudsbeurt…verjongend

Facebook foto Linda Rugproblemen

Vandaag mijn derde regenesis behandeling mogen ontvangen, dankjewel Rolf. Je leert me luisteren naar mijn lichaam in een veilige, rustige omgeving. Als je binnen de zorg van het kastje naar de muur gestuurd bent, verlies je op een gegeven moment het geloof dat er iets aan je klachten (in mijn geval chronische rugpijn) te doen is, maar dat vertrouwen komt nu toch voorzichtig terug.. Het mooiste aan je behandelingen vind ik dat er zo machtig veel gebeurd, en dat mijn lijf dat zelf doet! Ongelofelijk, om de volgende dag wakker te worden met “OMG ik sta rechtop!”. Maar ook heel bijzonder dat het lichaam heel goed weet waar de problemen zitten, en dan een emotie eruit gooit (hierhonder getekend) terwijl jij voor je rug komt.. Tot snel!

Facebook foto Michel Syndroom van Usher II

Zeker een Geweldig gevoel erna ! Ben rustiger.. geen last van schouders door spanning onderweg … betreft mijn Usher… achterhoofd pijn is goooneee ! Nek ook… zicht is zelf wat beter..stomme gepiep in oren weg… loop en huppel nu zelfverzekerder rond ipv van stressen … echt n aanrader voor ieder met welk lichamelijk issue dan ook !!!

Facebook foto Marcel Schouder problemen

En het klopt maar deze ervaring is echt waar. Das raar maar waar ik had last van enkel en knie das weg mn rug en schouders voelen rust.

Pasfoto Karoline Verstuikte enkel

…ook bij blessures werkt het…was door mijn enkel gegaan en gezien zwelling en pijn me aan het voorbereiden voor minimaal 2 weken “huppen” Savonds na de behandeling was de zwelling weg, de volgende dag kon ik normaal lopen, 3 dagen later kon ik gewoon alle oefeningen bij Aerial yoga doen ook die zwaar belastend zijn voor je enkel en alleen omdat mijn hoofd er nog niet aan toe was niet naar de dance party geweest.. 😉 Idd Happy!! TNxx love voor de her-innering!

Facebook foto Michelle Héél relaxt

Geweldige nieuwe ervaring! Onlangs heb ik 2 behandelingen gehad en het resultaat mag er wezen! Door een stressvolle fase in mijn leven kon ik wel wat balans gebruiken, na de behandelingen voelde ik mij goed geaard en héél relaxed en soepel in mijn lichaam. Wat een fijne ervaring, bedankt! Rolf